Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Vipps Kr. 25,- til 10 76 23 og merk med "flaske" - så henter du den på klubbhuset.

Visjon 2020 - barn og unge

Skrevet av: Erik Dahle, publisert 07.12.2017

Sandnes Sykleklubb er en av Norges mest tradisjonsrike sykkelklubber med stolte tradisjoner helt tilbake til stiftelsen i 1928. Klubben kan skilte med mange store mestere opp gjennom tidene, men også se tilbake på barne og ungdomsarbeid i stor skala.

 


Det er ikke få gutter og jenter som opp gjennom tidene har vokst fra barn til voksen i denne klubben. Klubben satser nå på en ny vår innen barne og ungdoms arbeidet, og ønsker å få med flest mulig gutter og jenter på veien fram mot å skape både nye mestere, men ikke minst unge voksne oppdradd i et solid og trygt miljø.

Vi ønsker å skape et solid og trygt miljø hvor barn og unge kan vokse opp, utvikle sine ferdigheter innen sykkelsporten, men også innen oppdragelsen i livets skole.

Målet er at utøverne skal utvikle sunne holdninger som moral, respekt og hensyn til andre. Klubben ønsker også at miljøet skal gnistre av idrettsglede og en tilhørighet som de vil se tilbake på med gode minner resten av livet.

Ikke alle kan bli mestere, men alle kan ha en god opplevelse. Alle kan ha stor framgang og glede av å drive med sykling i Sandnes Sykleklubb. En viktig ting å huske på er at de som ikke blir mestere fort kan være de som om noen år er våre beste og ivrigste trenere.

Det hele handler om å skape et trygt og solid miljø der alle føler seg trygge på at de betyr noe, og at de føler seg som en viktig brikke i miljøet. Hver enkelt er en utrolig viktig brikke i å skape det miljøet som vi ønsker. Vi ønsker at alle skal kunne være seg selv.

For klubben er det viktig at treneren ser hver enkelt utøver, og forsøker å innlemme nye medlemmer på en best mulig måte. Bare gjennom nye medlemmer som føler seg ivaretatt og pris satt kan klubben fortsette å vokse.

Når det gjelder utviklingen av sykkelryttere vil klubben i barne og ungdoms årene fokusere på utvikling for den enkelte, og bygge stein på stein mot junior/senior nivå. Målet er at alle skal ha god utvikling i forhold til sitt utgangspunkt både fysisk, teknisk, men også psykisk.

Sandnes Sykleklubb har ingen ambisjoner om å ha de beste 12 åringene i landet. Vår målsetting er at alle skal få utvikle sitt potensial over tid, og gjennom mange års trening.
Vi håper gjennom systematisk trening og sunn progresjon i mengde og kvalitet at den enkelte skal føle framgang som motiverer til å ta steg for steg videre. Målet er at vi skal ha med flest mulig av barna/ungdommene over i junior og senior klassen. Skal vi klare det må vi skape et unikt miljø og samhold mellom ryttere, foreldre og klubb.

Har vi først klart å få utøverne med opp i junior/senior klassen kan egentlig alt skje. Da først kan vi begynne å tenke store resultater for den enkelte. Uansett vil det aller viktigste fortsatt være at det er et trygt og solid miljø rundt rytterne.

Målet er at alle skal få ut sitt potensiale på sikt gjennom god trening i ett enestående miljø.

Det er viktig at utøvere, foreldre og trenere drar i samme retning for å skape et best mulig miljø. Dette gjelder både sosialt og treningsmessig.

Engasjerte foreldre er en forutsetning for at vi skal lykkes. Vi skal trene, arrangere ritt, stå vakt, bake kaker, mekke sykler, vaske drakter, gå dugnad og reise på tur i inn- og utland.
Det er nesten umulig å lykkes i sykkelsporten uten at foreldrene er engasjerte. Alle engasjerte foreldre er derfor høyt verdsatt i Sandnes Sykleklubb.
Så får vi se etter 2020 om vi har klart å skape noen nye mestere, eller om vi bare har klart å skape noen skikkelige og flotte unge voksne. Mulighetene er der for begge deler.
Begge deler er høyt verdsatt for foreldre som ønsker sine barn alt vel.

SSS – På vei mot 2020

Vi tørr - Vi kan - Vi vil

 

Ønsker du å bli med oss i Sandnes Sykleklubb?

 


Det er flere fordeler, blant annet fellesskap med andre likesinnede, rabattavtale hos Spinn Sykkelshop, rimelig klubbdrakt, ingen kostnad å stille i Sandnes Sykkelklubb sine ritt (lisens og transport må dekkes av det enkelte medlem), fellestur til minimum et eksternt ritt, spinningtreninger om vinteren, rimelig leie av landeveissykler for barn opp til og med 16 år.

Forpliktelser er å være med på dugnad som vakt på et Sandnes Sykleklubb ritt. Sykle med Sandnes Sykleklubb drakt( trøye og bukse) i alle ritt. På alle aktive ritt må man ha lisens for å starte. Dette enten som engangslisens per ritt eller helårslisens. Helårslisens gjelder også som forsikring på trening hele året på eventuelle kroppslige skader.

Barn og ungdom til og med 16 år som trenger helårslisens, betaler klubben kostnadene for.

Sandnes Sykleklubb oppfordrer alle medlemmer om også i tillegg ha en ulykkesforsikring privat og gjerne en egen sykkelforsikring.

 

Ønsker du sykle landeveissykkel?

  • Aktiv ritt
  • Tur titt?
  • Eller bare ha noen å sykle med?

Ønsker du sykkle offroad?

  • Aktiv ritt
  • Tur ritt
  • Eller bare ha noen å sykle med

Du trenger dette for å sykle.

  • Sykkel
  • Hjelm
  • Sko
  • Trenings klær.

Vist du ikke har dette men forsatt har lyst til å sykle, skal vi hjelpe deg med utstyr i starten slik at du skal få en flott sykkel opplevelse hos oss. Men kom med den sykkel du har.

Her finner du mer om treningstider og medlemskap

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer