um3
UM fellesstart M14 ble en opptur for Oskar og Elias. Oskar fikk testet seg med et lite bruddforsøk ut på siste runde men ble kjørt inn. Han ender opp med å spurte inn til 6. plass og er godt fornøyd men ser at litt bedre taktisk sykling siste 2 km vill gitt en mulighet å kjempe om medaljene. Elias kjemper til siste slutt og mister feltet inn mot mål men er godt fornøyd med egen innsats!

UM fellesstart M16 og M15 vel gjennomført! M16 kjører friskt og setter standard for feltet. Tobias Brekken satt godt med første to runder men hardkjøret i kneikene satte spor 29pl. Are Olai kom ut i grøften tidlig og fikk ødelagt sine sjanser. M15 var ikke like kvasse i kjøringen som M16 men våre gutter satt godt med fra start. Folk falt av bakfra jevnt og trutt. 10 ryttere kjempet om medaljene og Axel Nino satt godt med men ble stengt inne i en av de siste svingene spurter til 8. plass.  Jack Davis-Chard kjemper seg inn til 14. plass og Nikodem Naszydlowski til en god 19 plass.

Kjekk UL/UM helg med mer erfaring i bagasjen og forsterket mestringsfølelse og lagånd! Nå gleder vi oss til god trening i sommerferien og kommer sterkere og enda bedre rustet til alle ungdomsrittene i august og september.

Sandnes SK - satser på begge kjønn

Jenter og gutter

Kvinner og menn

Sandnes SK - satser på alle aldersgrupper

Barn og ungdom

Junior og senior

Mosjonist, veteran og pensjonist

Sandnes SK - satser på alle syklegrener

Landevei

Sykkelkross

Bane

Terreng