Påmelding

Julegrøtfest 17. desember

Publisert: 05.12.2017

Velkomment til den årlige julegrøtfesten i klubbhuset.

 

Vi starter søndag 17. desember kl. 18:00 med grøt og saft. Det ryktes at det også i år vil bli bingo og mandel i grøten. Ta turen innom og kjenn litt på julestemningen.

 

Påmelding til Julegrøtfest     


Nytt "digitalt" klubbhus

Publisert: 04.12.2017

 

 

 

 

 

Vi har i dag flyttet inn i et nytt "digitalt" klubbhus  - vår nye hjemmeside.

Dagens hjemmesider har over tid erstattet mye av det opprinnelig klubbhuset, hvor en hentet ute sine papirer og tok turen innom for å lese siste nytt om klubben. Som en følge av dette så har en mistet noe kontakt på tvers av alle klubbens grupper.

Ny hjemmeside skal bidra til at alle grupper skal dele og informeres fra de yngste til de eldste - en rød tråd igjennom klubben. Det gjøres mye flott arbeid på alle nivåer og grupper, dette må vi dele med hverandre.

Dagens hjemmeside inneholder noe nytt og noe fra tidligere sider. Vi er ikke helt i mål og inviterer klubbens medlemmer til å komme med tilbakemeldinger på feil, endringer eller noe vi bør ta med.

Alle artikler som skal legges ut, sendes til leder@sandnessykleklubb.no. Det er kjekt om du legger ved bilder når du har en tekst å dele. Deretter vil Erik Dahle (daglig leder) eller Kjersti Aanderaa legg ut artikkelen.


Treningsleir i Spania

Publisert: 04.12.2017

Våre senior ryttere hadde et 14 dagers opphold i Spania (Calpe) under flott værforhold med mye varme.

 

De hadde med seg 3 ryttere fra Østlandet - et resultat av det gode samarbeide som Espen Aareskjold har med treningsmiljøet østpå.


NM Sykkelkross arrangert i Arendal

Publisert: 04.12.2017

Sandnes Sykleklubb deltok med fire deltakere i arrangementet under NM i Sykkelkross i Arendal den 12. november 2017.

 

Jack Davies-Chard stilte i Åpen klasse M11-12 og ble nr. 1. Marcus Chard ble nr. 8 i Masters M40-49. Harald Nybru ble nr. 1 og fikk gull i Masters M60+ og Arild Toft ble nr. 2 og fikk sølv i samme klasse. Les hele artikkelen fra NCF - klubben gratulerer. Foto Vidar B. Sørensen


Daglig leder

Publisert: 05.12.2017

Styre har inngått en avtale med Erik Dahle som ny daglig leder av Sandnes Sykleklubb. Erik er også daglig leder i Stavanger Sandnes Skøyteklubb og vil dele sin tid mellom klubbene.

 - Jeg ser frem til å bygge Sandnes Sykleklubb i sammen med alle dere frivillige, medlemmer og styre, sier Erik  

Som den del av de prioriterte oppgavene styre har gitt, så vil en ny hjemmeside være viktig. Videre så skal klubben jobbe for å bli best og flest på sykkel. Vi ønsker Erik Velkommen.


Bronse til Jone Ellingensen

Publisert: 11.10.2017

Jone Ellingsen fra Sandnes Syklklubb tok bronsemedalje på temporittet i Masters-VM i Frankrike 24.august 2017.


 

Masters-VM arrangeres i disse dager i Albi i Frankrike og 3000 ryttere fra 56 nasjoner er samlet for å konkurrere på landeveien. Flott innsats og klubben gratulerer.


U6 Tidaholm 2017

Publisert: 11.10.2017

Region Sør stilte i år med et regionslag på årets U6 i Tidaholm i 15/16 årsklassen. Laget imponerte stort med sine offensive ryttere og endte på 3.plass i lagkonkurransen.

 

Laget fra Region Sør bestod at 11 ryttere fordelt på hele regionen fra Bokn til Gjerstad. De elleve rytterne var Thormod fra Bokn SK, Tord, Felix , Martin & Frederik fra Stavanger SK, Harald, Sølve & Johan fra Sandnes SK, Marius fra Søgne CK, Oscar fra Grimstad SK og  Magnus fra Gjerstad IL.

Lagledere var Anne Beathe fra Stavanger SK og Hans Erik fra Sandnes SK. Sandnes SK og Grimstad SK stilte med servicebiler, resten av foreldregruppen fikk diverse oppgaver i løpet af uken som langing, mekaniker eller lignende. Les hele rapporten